Interieurshoot DOEN

Interieurshoot DOEN

Deze binnenkijker is gefotografeerd voor DOEN en gepubliceerd in het hardcoverboek Appartments & Lofts III van The Art of Living.

De publicatie kun je bekijken via deze link

View Project

Interieurshoot Rotterdam

Interieur shoot Rotterdam

Voor deze shoot mocht ik afreizen naar Rotterdam. Daar wachtten een prachtige slaapkamer en badkamer en suite om vastgelegd te worden. De maatwerk kasten, nachtkastjes en ombouw van de tv zijn gerealiseerd door Stylmebel.

En laten we wel zeggen, met dit uitzicht kom je toch niet meer uit bad?

Brandingshoot Joanne

Branding shoot Joanne

Joanne koos voor een brandingshoot omdat ze nieuwe foto’s nodig had voor haar website. In een daglichtstudio gingen we samen aan de slag en dit leverde een volledige en gevarieerde beeldbank op. Genoeg keuze dus om de nieuwe website mee te vullen!

Interieurontwerp Rijen

Interieurontwerp Rijen

Toen ik hier binnen kwam, voelde ik het meteen; dít is waarom ik dit doe.

Een interieur dat op alle punten op elkaar is afgestemd, in het kleurgebruik, het materiaal, de accessoires. Het zet mij echt aan, inspireert me. Toen we binnenkwamen bij het project viel mijn oog al op de haard met kastenwand in de woonkamer. Prachtig wit met een beige kastenwand en marmeren steen.

De keuken was juist in mat zwart uitgevoerd, met een warme stenen wand er achter. Alle keuzes waren op elkaar afgestemd en maakten het echt een feestje om dit project te mogen fotograferen.

Productshoot VIBE

Productshoot VIBE

Brenda is interieurontwerper en verkoopt  interieurproducten in haar eigen webshop. Kussens, koffiemokken, en super mooi ornamenten zijn voorbeelden van de producten die ze verkoopt. Tijdens een brandingshoot hebben we haar producten meteen extra in het zonnetje gezet.

We gingen voor een lichte, frisse, maar toch ook gezellige warme sfeer.

Productshoot Trend Table

Productshoot Trend Table

Trend Table ontwerpt en realiseert tafels op maat. Bij deze shoot was het tijd om weer wat nieuwe tafels in de spotlight te zetten.

Er is een mix van overzichtsfoto’s, detailfoto’s en sfeerfoto’s gemaakt, om zo de eigenschappen van de tafels zo goed mogelijk over te brengen. Maar ook kijken we naar het gevoel dat je krijgt bij de foto; zie je jezelf al zitten aan deze tafel?

Brandingshoot Daphne

Brandingshoot Daphne

De stijl van Daphne wordt getypeerd door warmte, luxe en donkere kleuren. Met het septemberzonnetje in huis was deze sfeer extra mooi neer te zetten.

Brandingshoot Brenda

Brandingshoot Brenda

Brenda was op zoek naar fijne lichte foto’s die ze kon gebruiken voor haar website en social media. Ze verkoopt interieurproducten in haar eigen webshop, dus deze producten hebben we ook meteen mooi op de foto gezet!

De uitstraling die we wilden hebben was toegankelijk, fris en toch ook warm en gezellig.

Romantische keuken

Romantische keuken

Ik mocht in opdracht van Stylmebel een keuken op maat fotograferen. Deze foto’s laten maar weer zien dat een keuken echt niet groot hoeft te zijn om sfeervol te zijn. Bij binnenkomst was ik er meteen weg van!

Het natuurstenen blad en het gebruik van lichte kleuren zorgen voor een sfeervol geheel.

Keuken in Rotterdam

Keuken op maat

Ik mocht voor Styl Mebel op pad om deze gave keuken in Rotterdam te fotograferen. 

De matzwarte keuken is op een unieke plek gesitueerd, en heeft een eigen verdieping voor zichzelf alleen. Met uitzicht op de haven aan de ene kant, en de Euromast aan de andere kant, vind je dit plaatje niet snel nog eens.

Studio Tien is gevestigd

Kramsvogel 14
3371 JZ Hardinxveld-Giessendam

Contact

E: leontine@studio-tien.nl
T: 06 24973612

Sociale media