Logo Studio Tien Interieurfotografie Zwart

Maak van je foto’s een klantmagneet

Trek je favoriete klant aan met de beelden van jouw interieurproject

Ik hoef jou niet te vertellen dat je goede foto’s nodig hebt van je interieurproject. Zo kun je aan de wereld laten zien wat je in huis hebt!

Maar het kan nog veel mooier. Als je slim omgaat met je beelden, helpen ze je moeiteloos je favoriete klanten aantrekken. In mijn ebook “Maak van je foto’s een klantmagneet” neem ik je mee in hoe je dit aanpakt.

Interieurfotograaf Leontine van der Schans

Hoe lekker zou het zijn als je beelden hebt die:

  • De klanten aantrekken die jij het liefste hebt. Ze
    vertrouwen op jouw aanpak, je stijl en geven jou de vrije hand in het hele interieurproject;

  • Klanten aantrekken die je niet meer hoeft te overtuigen om met jou aan de slag te gaan. Ze zitten al in de fase waarin ze willen doorpakken en door jouw beelden zijn ze op slag verliefd;

  • Doorlopend zorgen voor een nieuwe aanwas aan aanvragen, zonder dat je daar extra moeite voor hoeft te doen.

In dit e-book neem ik je mee in de stappen die je ervoor hebt te zetten. In de drie fases voor, tijdens en na de shoot heb je een aantal tactische, en ook heel praktische zaken die je kunt regelen.

Of je er nu voor kiest om zelf te fotograferen, of een professioneel fotograaf inhuurt, jij kunt die beelden het harde werk voor je laten doen.

Wie ben ik?

Hi, ik ben Leontine! Ik ben interieurfotograaf en help ondernemers met het vastleggen van hun mooiste projecten. Of dit nu complete interieurs zijn, op maat gemaakte meubelstukken, of subtiele accessoires; jij wilt aan je klant laten zien wat je waard bent.

Ik ben zelf een interieurfreak, dus geniet enorm van jullie talent. Aan mij dus ook de taak om dat talent op beeld over te brengen! Zodat jij kunt laten zien wat je in huis hebt en nog meer van je favoriete klanten kunt aantrekken.

Weetjes over mij:

  • Stiekem ben ik een enorme nerd. Geef me een computer die niet doet wat je wilt en ik houd niet op voordat ie weer werkt

  • Ik houd van fanatiek sporten: 3x in de week bootcampen door weer en wind.

  • Mijn ultieme comfortfood is tomatensoep met rijst. Yep… rijst 😉

Interieurfotograaf Rotterdam

Met een eigen frisse en strakke stijl durft Leontine te kiezen en heeft ze de Stamboom uitnodigend in beeld gebracht voor onze gasten. Ze weet details tot leven te brengen en daarmee ademen de foto’s de sfeer uit die onze gasten mogen verwachten als ze binnen stappen.

Lennard en Eline
Lennard en Eline

Met de veranderingen in onze shop en gallery willen we klanten elke keer weer mee laten genieten. Leontine weet in grote ruimtes een “moment” te creëren, ze zoekt die bepaalde hoeken die er uit springen. Ze is niet bang om zelf te zoeken en te schuiven om het perfecte beeld neer te zetten.

Daphne
Daphne
DOEN Design

Studio Tien is gevestigd

Kramsvogel 14
3371 JZ Hardinxveld-Giessendam

Contact

E: leontine@studio-tien.nl
T: 06 24973612

Sociale media