Blog

Tips, weetjes en meer kennis over interieurfotografie

Installeren van een Lightroom preset, hoe werkt dat?

Je hebt één of meerdere Lightroom presets aangeschaft, maar je vraagt je af: hoe nu verder? Geen nood, in deze blog leg ik je stap voor stap uit hoe het installeren van de Lightroom preset in zijn werk gaat. De presets die je bij mij kunt aanschaffen zijn geschikt voor de Lightroom app op je telefoon en voor Lightroom Classic op de computer. Beide hebben een iets ander stappenplan voor de installatie.

Read More

Vakantiehuisje fotograferen: 7 tips voor de beste eerste indruk

Ik merkte het pasgeleden zelf weer, een eerste indruk is zo belangrijk!

Jaco en ik waren online op zoek naar een leuk vakantiehuisje. Van tevoren stel je al je filters in: Wanneer wil je op vakantie? Met hoeveel personen ga je? Waar moet het huisje aan voldoen? Je klikt op zoeken en er rolt een batterij aan huisjes uit je zoekopdracht. 😵‍💫

Read More

Responsieve afbeeldingen in WordPress

Als je je brand spanking nieuwe foto’s op je website hebt gezet, dan wil je natuurlijk dat ze op elk apparaat goed te zien zijn. Daarom is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je afbeeldingen responsief zijn, zodat ze op elke schermgrootte goed worden weergegeven. In deze blog vertel ik je meer over hoe je hier in WordPress mee om gaat.

Read More

Een interieur fotograferen: wat heb je nodig?

Je bent van plan om een interieur te gaan fotograferen. Hoe leuk is dat! Want wie droomt er niet van die Pinterest-waardige plaatjes? Of het nu is om je eigen interieur te delen op je Instagram-account, of omdat je een interieuradvies hebt gerealiseerd en dit wilt opnemen in je portfolio. Het is altijd waardevol om een interieur goed te kunnen fotograferen en anderen hiermee te kunnen inspireren.

Maar wat heb je nodig om goede foto’s van een interieur te kunnen maken? Lees gauw verder, want in deze blog ga ik hier dieper op in.

Read More

Foto’s optimaliseren voor je website

Met alleen foto’s ben je er niet…

Say what?! Als fotograaf zeg je dat toch niet? Nou, deze fotograaf wel. Ik ben altijd op zoek naar het grotere plaatje (pun intended), en zo ook met mijn fotografie.


Read More

Vijf tips voor betere interieurfotografie

Nadat je interieur project gerealiseerd is, vraag je jezelf af: hoe krijg ik dit prachtige interieur nu ook zo mooi en professioneel op de foto? Je wilt natuurlijk wel op je potentiële klanten overbrengen wat je in je mars hebt. In deze blog geef ik je vijf tips waarmee je zelf aan de slag kunt met je interieurfotografie.

Read More

Studio Tien is gevestigd

Kramsvogel 14
3371 JZ Hardinxveld-Giessendam

Contact

E: leontine@studio-tien.nl
T: 06 24973612

Sociale media